“Nis rruga e re e Malit të Zi evropian, qytetar dhe ekologjik”

“Nis rruga e re e Malit të Zi evropian, qytetar dhe ekologjik”

“Rruga të cilën e zgjodhëm është e vështirë por e drejtë dhe s'kam gajle, sepse e di që nuk ec vetëm”

“Rruga të cilën e zgjodhëm është e vështirë por e drejtë dhe s'kam gajle, sepse e di që nuk ec vetëm”

“Do të mbajë përgjegjësi secili që pengon çlirimin e Malit të Zi nga krimi dhe korrupsioni.”

“Do të mbajë përgjegjësi secili që pengon çlirimin e Malit të Zi nga krimi dhe korrupsioni.”

Shiko, dëgjo, vlerëso

Konferencija povodom prezentovanja modela oduzimanja imovine nezakonitog porijekla

Izjava potpredsjednika Vlade dr Dritana Abazovića nakon radne posjete Sjedinjenim Američkim Državama

Kabinet potpredsjednika Vlade dr Dritana Abazovića pretvoren u igraonicu za djecu

Vanredna press konferencija povodom slučaja Belivuk-Miljković

Konferencija za medije povodom potpisivanja ugovora sa hotelom Mediteran u Ulcinju

Kongresi i III-të i Lëvizjes Qytetare URA

MALI I ZI MUND T’IA DAL!

Evropian, qytetar, ekologjik.

Shiko klipin nga Kongresi i III-të

U NIS DORA E DREJTËSISË

LISTA EKZISTON!

Do të mbajë përgjegjësi secili që pengon çlirimin e Malit të Zi nga krimi dhe korrupsioni. Mali i Zi s’do të sundohet më nga mafia! S’do të sundojnë më njerëzit nga hijesira.

““...KËTË VEND”
E SHKATËRROJ...”

IQ 86

“Unë dua që njerëzit të pajtohen. Unë mendoj se ne jemi mjaft të pjekur për të punuar civil. IQ 86 do të na vrasë. Qytetarët duan të jetojnë në paqe. Ideja jonë është që njerëzit e ndershëm të sundojnë.“

ZOTIMI ËSHTË VEPËR, E JO FJALË

Besnikëria e shndërron premtimin në realitet.

Kryetar i Këshillit për Luftë Kundër Korrupsionit në Nivel të Lartë.

Kryetar i Këshillit për Kontrollin e Regjistrit Zgjedhor.

Kryetar i Këshillit për të Drejtat e Fëmijës.

Kryetar i Këshillit për Sistemin Politikë, Politikën e Brendshme dhe të Jashtme.

Koordinator i Byrosë për Komunikim Operativ.

Zëvendëskryetar i Këshillit për NATO.

POSTIMI I FUNDIT NË TWITTER

QËNDRO NË RRJEDHA!

Ndjek, merr pjesë, bën retweet.

Ndjek edhe në Twitter